Home PRESSROOM Materiały dla mediów Zmiana terminu II Kongresu Pracodawców Osób Niepełnosprawnych „Kierunki zmian w systemie rehabilitacji zawodowej osób niepełnosprawnych”

Lider aktywizacji  Kreator zatrudnienia

Dodano: 2017-01-16 10:28:42

Szanowni Państwo,

Informujemy, że z przyczyn niezależnych od Polskiej Organizacji Pracodawców Osób Niepełnosprawnych, wynikających z ostatnich wydarzeń w Sejmie RP planowany, na dzień 26 stycznia 2017 r. II Kongres Pracodawców Osób Niepełnosprawnych „Kierunki zmian w systemie rehabilitacji zawodowej osób niepełnosprawnych” odbędzie się w innym terminie.

O miejscu i terminie, w którym odbędzie się II Kongres Pracodawców Osób Niepełnosprawnych poinformujemy Państwa wkrótce.

Za wszelkie niedogodności wynikające ze zmiany terminu Kongresu serdecznie Państwa przepraszamy.

Kontakt:

Anna Węgrzynowicz