Home PRESSROOM POPON w mediach Koncert chóru zespołu "Mazowsze" z akompaniatorem podczas Gali Finałowej Konkursu LODOŁAMACZE 2018 - Zamek Królewski w Warszawie

Dodano: 2018-09-12 05:57:34

27 września 2018 r. chór zespołu "Mazowsze" wraz z akompaniatorem wystąpi podczas Gali Finałowej Konkursu LODOŁAMACZE 2018 na Zamku Królewskim w Warszawie.

Laureaci Lodołamaczy to firmy, instytucje i organizacje przełamujące stereotypy i uprzedzenia. To pracodawcy otwarci na potrzeby osób niepełnosprawnych, których przedsiębiorstwa dały szansę swoim pracownikom na pracę i rozwój. W ich firmach osoba z niepełnosprawnością jest pełnosprawnym pracownikiem zaangażowanym we wspólne budowanie sukcesu firmy.

W tym roku podczas XIII edycji Kampanii Społecznej Lodołamacze zostaną uhonorowani Laureaci w 8 kategoriach:

Zatrudnienie chronione

Otwarty rynek pracy