Home PRZYJAZNE PRAWO Stanowiska, opinie, raporty Raport lobbingowy POPON listopad - grudzień 2015 roku

Raport lobbingowy POPON listopad - grudzień 2015 roku

Dodano: 2015-12-14 08:07:29

Szanowni Państwo

Przedstawimy Państwu grudniowe, ostatnie w tym roku, zestawienie działań naszej Organizacji. Mijający czas, objęty podsumowaniem, przebiegał głównie wokół spotkań i rozmów z przedstawicielami partii i klubów parlamentarnych, a także z posłami w związku z wyborami parlamentarnymi. Tematem tych rozmów było podsumowanie mijającej kadencji oraz plany na przyszłość partii oraz posłów w zakresie rehabilitacji zawodowej.

Odpowiadając oczekiwaniom naszych Członków w grudniu zorganizowaliśmy na terenie całego kraju targi pracy, które miały pomóc pracodawcom znaleźć pracowników. Przy ich organizacji mogliśmy liczyć na świetną współpracę z Łódzką Specjalną Strefą Ekonomiczną, Wyższą Szkołą Gospodarki, Pomorskim Parkiem Naukowo-Technologicznego PPNT Gdynia, Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach, czy Wojewódzką Biblioteką Publiczną w Krakowie.

W listopadzie Członkowie POPON spotkali się w Zamku gniewskim. Spotkanie miało na celu uhonorowanie, które otrzymały od Prezydenta RP Krzyże Zasługi. W zestawieniu możecie Państwo przeczytać podsumowanie tej imprezy.

Zapraszamy do lektury.

Członkowie chcący pobrać raport proszeni są o maila na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Zarząd POPON