twitter facebook kanal rss zapisz sie do newslettera
Home PRZYJAZNE PRAWO Stanowiska, opinie, raporty Zestawienie działań lobbingowych Polskiej Organizacji Pracodawców Osób Niepełnosprawnych za styczeń- marzec 2016

Dodano: 2016-03-21 07:33:10

W minionym kwartale, w interesie Członków Organizacji, POPON włączył się debatę dotyczącą projektu ustawy dotyczącej podatku od sprzedaży detalicznej. Stanowisko oraz działania cytowane były licznie w mediach ogólnopolskich i regionalnych.

W zestawieniu możecie Państwo przeczytać o udziale Prezesa Jana Zająca w konsultacjach odbywających w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, Radzie Dialogu Społecznego ds. budżetu, wynagrodzeń i świadczeń socjalnych, czy Kongresie Gospodarczym. Te i inne spotkania pozwoliły pokazać naszą Organizację jako ekspercką w kwestii rehabilitacji zawodowej, ale również w innych sprawach, ważnych dla gospodarki i pracodawców.

Zestawienie lobbingowe zawiera również informacje dot. spotkań Zarządu POPON z przedstawicielami rządu oraz innych instytucji państwowych, także relację z inauguracji Klubu Pracodawców, wykładu profesora Andrzeja Bliklego oraz terminy regionalnych sprawozdawczych zgromadzeń Członków POPON. Zapraszamy do lektury.

Lobbing dostępny pod mailem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. .

Zapraszamy do lektury.